Aynur Aydın itiraflarıyla yine şaşırttı! Mastürbasyon sonrası şimdi de çıplak fotoğraf..

Aynur Aydın, tarzı ve kişiliğinin yanı sıra yaptığı açıklamalarla da sürekli gündemde yer alan şarkıcılardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde mastürbasyon açıklamalarıyla gündeme gelen Aynur Aydın, şimdi de çıplak fotoğraf yorumuyla herkesi şaşkına çevirdi.

07.05.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-11:53) Aynur Aydın itiraflarıyla yine şaşırttı! Mastürbasyon sonrası şimdi de çıplak fotoğraf..

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında olan şarkıcı Aynur Aydın, tarzı ve kişiliğinin yanı sıra açıklamalarıyla da sürekli gündemde yer almayı başarıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da tüm dikkatleri üzerine çeken Aydın, farklı bakış açısıyla da magazin dünyasında çok fazla konuşuluyor.

Aynur Aydın

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın You Tube kanalı için hazırlayıp sunduğu 'Normalleştiremediklerimizden Misiniz?' serisine katılan Aynur Aydın, yine gündemde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Aynur Aydın

Armağan Çağlayan'ın sorduğu sorular karşısında verdiği samimi yanıtlar ve içten konuşmasıyla dikktleri üzerine toplayan Aynur Aydın programda tercih ettiği kıyafet ile de eleştirildi. 36 yaşındaki ünlü şarkıcının, önü açık bir elbiseyle programa katılması ve iç çamaşırının görünmesi bazı kesimlerin tepki göstermesine neden oldu. 

Aynur Aydın

İç çamaşırı alenen görünen Aynur Aydın'ın o halleri izleyiciler tarafından şaşkınlıkla izlendi.

Aynur Aydın'dan çıplak fotoğraf yanıtı!

Geçtiğimiz günlerde mastürbasyon açıklamasıyla günlerce konuşulan Aynur Aydın, geçmişte yapmış olduğu hatalardan bahsederken, yeniden tekrarlayabilme ihtimali olanları söyledi fakat yapmaktan sürekli korktuğu 'sevgiliye çıplak fotoğraf gönderme' olayını asla yapmayacağını söyledi.

Aynur Aydın

Aslında sevgiliye çıplak fotoğraf göndermenin çok normal olduğunu belirten Aynur Aydın, kendisinin hiç yapmadığını çünkü başına kötü birşey gelmesinden korktuğunu ifade etti. Aynı konuşmasının devamında çevresinde bunu yapanların çok sayıda olduğunu da itiraf etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal