Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu için yol kapatılınca vatandaş isyan etti: Sizin için mi bu rezalet?

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile vatandaş arasında yaşanan diyalog magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar...

30.04.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-11:06)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Kenan İmirzalıoğlu, şu sıralar oyunculuğunun yanı sıra sunuculuğu ile televizyon ekranlarına geliyor. Dijitalde birçok iş yapmaya devam eden ve Alef dizisi ile hayranlarını bir kez daha etkileyen İmirzalıoğlu, şu sıralar yıllardır en sevilen programlar arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'i sunuyor. Başarıyla sürdürdüğü kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine sık sık düşen yakışıklı oyuncu, Sinem Kobal'la birlikte ikinci çocuklarını kucağına almak için gün sayıyor. Ünlü sunucunun önceki gün röportaj vermemesi için şoförlerinin bulduğu yöntem ise vatandaşları çileden çıkardı. 

Vatandaşlar Kenan İmirzalıoğlu'na isyan etti

İmirzalıoğlu: Benimle alakası olmadığını gördünüz

Etiler'de basın mensuplarının kameralarına yansıyan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun şoförü, röportaj verilmemesi için ilginç bir yöntem buldu. Yolun ortasına arabayı parkeden ve yolu kapatan İmirzalıoğlu'nun şoförü birçok vatandaşa zor anlar yaşattı. Arabayla yolu kapatan kişinin İmirzalıoğlu olduğunu gören vatandaşlar ise ünlü oyuncunun yanına gelerek tepkisini dile getirdi. Bir kadın oyuncuya; ''Sizin için mi bu rezalet? Trafiğin haline bakın! Müsaade edin, yol kapanıyor'' şeklinde isyan etti. Ünlü oyuncu ise; ''Benimle alakası olmadığını gördünüz. Ben gereken uyarıyı yapacağım zaten yardımcıma'' diyerek çevredeki birçok kişiden özür diledi. Basın mensuplarının röportaj isteğini engellemek için harekete geçen şoförün göstermiş olduğu bu çaba da böylece boşa çıkmış oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal