'İyilik'te Kim Kimdir? | FOX

Bu akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan İyilik dizisiyle ilgili sorular internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki İyilik dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kim hangi karaktere hayat veriyor? Tüm detaylar haberimizde.

30.04.2022-02:26 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-02:26) 'İyilik'te Kim Kimdir? | FOX

FOX Tv ekranlarında güçlü kadrosuyla seyircisiyle bu akşam buluşan İyilik dizisi ile ilgili insanlar merakla araştırmalarına devam ediyor. Peki İyilik dizisinde kimler yer alıyor? Dizi karakterlerinin isimleri neler? Dizi konusu nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FOX Tv İyilik dizisi

Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor, yapımcılığını ise Medyapım üstlenmiş durumda. Dizi başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Perihan Savaş gibi başarılı ve sevilen isimler yer alıyor. Dizinin bir Güney Kore yapımı The Queen's House adlı diziden uyarlandığı biliniyor. Dizi içerisindeki karakterler ise şu şekilde;

Hatice Şendil İyilik Dizisi

-Hatice Şendil Neslihan karakterini canlandırıyor. Neslihan karakteri dağılan bir ailenin kız çocuğu. Annesinin takıntılı ve hırslı bir iş kadını olduğu biliniyor. Bu sebeple Neslihan'ın bakıcılarla büyüdüğü biliniyor. Bu konu yüzünden babası evi terk etmiş. Neslihan, kız kardeşi ve üvey kardeşi Çınar yalnız kalmış hissetmişler. Neslihan ise tüm aile yükünü tek başına omuzlamaya çalışmış. Güçlü ve güzel bir kadın. Varlıklı bir aileden geldiği için ayrıcalıklı olduğu da biliniyor. Neslihan karakteri özellikle de görsel sanatlar ile ilgileniyor.

İsmail Demirci İyilik Dizisi

-İsmail Demirci Murat karakterine hayat veriyor. Murat karakteri dizi içinde çok başarılı bir yalancı. Zeki, çekici ve karizmatik bir adam. Doğduğu zamandan beri hep hayatta en iyilerini hak ettiğine inanmış ve narsistik özelliklere sahip. Aslında iyi bir koca, iyi bir baba ve başarılı bir iş adamı. Neslihan ile evli, severek evlendiği biliniyor. Ekonomik olarak ise Neslihan'ın aile şirketine bağımlı olduğu için kendini tam olarak rahat ve mutlu hissemediyor. İyi ve mutlu hissettiği tek bir yer var ve bu sebeple kendisiyle hep savaş halinde.

Sera Kutlubey İyilik Dizisi

-Sera Kutlubey Damla karakterini canlandırıyor. Damla, lise zamanında ailesini kaybetmiş bir kadın. Amcası olduğu biliniyor fakat amcası tamamen başına bela olmuş. Damla bilinmek ve açığa çıkmak istiyor. Amcası, Damla'nın ailesinden kalan her şeye el koymuş fakat Damla ise burs kazanarak üniversite eğitimini resim alanında okumayı başarmış.

Perihan Savaş İyilik Dizisi

-Perihan Savaş Şahika karakterini canlandırıyor. Şahika, işine aşık, çok hırslı ve başarılı bir kadın. Ahlaklı bir insan. İşi konusunda ise çok katı ve disiplinli. Kocası ona ihanet etmiş ve bu durum sonrasında Şahika hep yalnız kalmayı tercih etmiş. Kızının ise seçtiği hayatı onaylamıyor. Onun iş hayatına dönmesini istiyor, damadını ise iş konusunda beğeniyor fakat kişiliğini sevmiyor. Şahika karakterinin mantığı her zaman duygularının önünde olmuş. Kocasına hala aşık fakat bu sebeple kocasının ihanetini hiçbir zaman kabul edip hazmedememiş. Fakat aşık olduğunu kendisine bile itiraf edememiş bir kadın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal