Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Eski Eşi Ahu Yağtu'ya Dava Açtı!

Nafaka eski eşleri karşı karşıya getirdi!

01.06.2021-14:24 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-18:02)

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 8 yıl önce boşandığı eşi oyuncu Ahu Yağtu'ya 8 yaşındaki çocukları Kemal için ayda 10 bin dolar nafaka ödüyordu. Fakat 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşmesi için dava açtı. İlk duruşma İstanbul 11.Aile Mahkemesinde görüldü. Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz duruşmaya katılmadı fakat avukatları duruşmada karşı karşıyaydı.   


YAĞTU BELGE TALEP ETTİ

Cem Yılmaz'ın avukatı davanın kabulünü isterken, Ahu Yağtu'nun avukatı ise Cem Yılmaz'ın nafaka dışında çocuğuna ödenen eğitim ve sağlık masraflarının belgelenmesini talep etti. 

MAHKEME ERTELENDİ

Mahkeme ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın , Kemal'in eğitim ve sağlık giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması için duruşmayı erteledi. 

NEDEN BOŞANMIŞLARDI?

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeniyle tek celsede boşandı. Boşanmadan sonra Ahu Yağtu'nun babası Neşet Yağtu, Cem Yılmaz'ı suçladı. 2012'de nikah masasına oturan ünlü çift 2013'te Beykoz mahkemesinde görülen duruşmayla tek celsede boşanmışlardı. Yılın son günü boşanan çift 31 Aralık 2013'te mesai bitimine dakikalar kala adliyede bulundular. Cem Yılmaz boşandıktan birkaç saat sonra eski sevgilisinin işlettiği barda yılbaşını kutladı. Ahu Yağtu sessizliğe bürünürken, babası Neşet Yağtu ünlü komedyeni suçladı. Neşet Yağtu "1,5 yıl önce verdiğim röportajlarda da söylemiştim ‘Cem kızı mutlu etmez’ diye. 20 aydır da kendileriyle görüşmüyorum. Şimdi söylediklerim aynen çıkıyor” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal