Ünlü Çay Firması Tetley, Çayların Tadına Bakılması İçin İşe Alım Yapıyor!

Dünyaca ünlü çay firması Tetley, yayınladığı iş ilanında dünyanın çeşitli bölgelerindeki çayları tatması için 2 kişiyi işe alacağını duyurdu.

05.11.2021-11:29 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-15:40)

Son dakika gelen bilgilere göre, İngiliz çay şirketi Tetley 300 kişiyi işe alacağını duyurdu. Tetley iş ilanının açıklamasına, 2 kişiyi işe alacaklarını ve bu kişilerin tadımlık yapacaklarını belirtti. İşe alınan kişilerin dünyanın çeşitli ülkelerine yollanıp çay denemesi isteyeceği belirtildi.

TETLEY FİRMASI ÇAY USTASI ARIYOR

İngiliz çay firması Tetley yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli ülkelerinde çay bölgelerini gezip, tadım yapacak çalışan aradığını duyurdu. İşe alınan kişilerin çay ustası olmak için kısa bir eğitimden geçeceklerini belirten Tetley, çalışanlardan günde 300 farklı çay denemesini bekliyor.

FİRMADAN ÇARPICI BAŞLIK

Tetley iş başvurularının 5 Kasım'a kadar devam edeceğini bildirirken, iş hakkında; "Bu, çok az kişinin var olduğunu bildiği bir rüya iş''  notunu düştü. Firmanın basın sözcüsü ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Çay tadımı bir sanattır" ifadelerini kullanan şirket, yeni çay tadım profesyonellerinin 10 bin saatlik eğitimin ardından bu ünvanı kazanacaklarını belirtti. Adayın, günde 300 kadar demlenmiş çay tadabileceğini söyleyen şirket, “Yani, muhteşem yiyecek ve içeceklerin tadına bakmak için bir tutkunuz varsa ve farklı kalitedeki çayların parlaklığı, rengi, tadı hakkında öğrenmeye meraklıysanız, sizden haber bekliyoruz”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal