Üniversiteler Nisan’da açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversitelerde hibrit eğitim ne zaman başlayacak?

YÖK Başkanı Erol Özvar’ın üniversiteler hakkındaki açıklamaları gündemin sıcak başlıkları arasında yer aldı. Geçtiğimiz ay yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle uzaktan eğitime geçen üniversitelerin Nisan ayında hibrit eğitime geçmesinin gündeme alınacağı ifade edilmişti. İşte Üniversiteler Nisan’da açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversitelerde hibrit eğitim ne zaman başlayacak? Sorularının yanıtları...

20.03.2023-13:00 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-13:00) Üniversiteler Nisan’da açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversitelerde hibrit eğitim ne zaman başlayacak?

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle uzaktan eğitim şekliyle bahar dönemine başlayan üniversitelerin Nisan ayında hibrit eğitime geçmesinin gündeme alınacağının ifade edilmesi sonrası, ‘’Üniversiteler Nisan’da açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversitelerde hibrit eğitim ne zaman başlayacak?’’ soruları gündemdeki yerini aldı. YÖK Başkanı Erol Özvar ise üniversitelerin açılış tarihiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Üniversiteler ne zaman açılacak?

Üniversitelerin ne zaman açılacağına ilişkin sorular üzerine konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, uzaktan eğitim şeklinde devam eden üniversiteler için Nisan ayının başında yeni bir değerlendirilme yapılacağını belirtti.

Üniversiteler Nisan'da Açılacak Mı

Nisan ayının başında yeni bir değerlendirilme yapılacak ve konuya dair açıklamada bulunulacak.

Üniversiteler Nisan’da açılacak mı?

Özvar, koşulların sağlanması halinde uzaktan eğitimin yanında yüz yüze eğitim imkânın da olduğu hibrit öğrenim seçeneği de masaya yatıracaklarını söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal