Üniversitede erkek arkadaşından hamile kalan genç kızın, ailesine verdiği cevap sosyal medyayı salladı: Hapşırınca oldu!

Üniversitede erkek arkadaşından hamile kaldığını ailesine söyleyen genç bir kızın, anne ve babasının sorusuna verdiği cevap sosyal medyada viral oldu.

07.03.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-09:58)

Ailesinin ‘Nasıl hamile kalabilirsin?’ şeklindeki sorusuna bahane üreten genç kız, erkek arkadaşının açık pencereden gelen havanın etkisiyle hapşırdığını ve o esnada çıkan spermlerin üzerine bulaşması nedeniyle hamile kaldığını söyledi. 

TikTok uygulamasında nasıl hamile kaldığında dair video paylaşan genç kız, kısa sürede 26 milyonun izlenme ve rekor beğeni aldı. Eğitim almak için üniversiteye giden 23 yaşındaki genç kız, üniversitenin ikinci yılında erkek arkadaşından hamile kaldı. 

Ailesinin tepkisinden korktu

Katı kurallı Hristiyan inancı olan ailesine durumu nasıl anlatacağını düşünen genç kız, bir bahane uydurmaya karar verdi. Bu konuyla ilgili internetten araştırma yapan kız, internetteki bir çalışmanın detaylarını öğrenerek bu şekilde ailesine haberi vermeye karar verdi. 


Hapşırdığı sırada orgazm oldu

Ailesine hamile olduğu haberini söylemeye karar veren genç kız, erkek arkadaşıyla birlikte spor antrenmanından eve geldiklerini söyledi. Evi havalandırmak için cam açtıklarını dile getiren genç kız, erkek arkadaşının havanın etkisiyle hapşırdığını ve o sırada pantolonunun açık olan düğmesinden çıkan spermlerin üzerine bulaştığını söyleyerek bu nedenle hamile kaldığını anlattı. Genç kızın ailesine anlattığı bu hikaye, sosyal medyada rekor izlenme aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal