İlginç Olay! Hamileliğini Doğumdan 50 Dakika Önce Öğrendi

öö23 yaşındaki Hannah Violet, sosyal medya üzerinden takipçilerine ilginç bir anısını anlattı. Hamile olduğunu doğum yapmadan 50 dakika öğrendiğini söyleyen Violet, takipçilerini şok etti.

03.12.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-12:41) İlginç Olay! Hamileliğini Doğumdan 50 Dakika Önce Öğrendi

TikTok hesabında yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hannah Violet, anlattığı doğum hikayesi ile takipçilerini şoka uğrattı. Doğum süreci boyunca hamile olduğunu anlamadığı söyleyen 23 yaşındaki genç kadın, doğumdan 50 dakika önce bebeği olacağını öğrendiği takipçilerine anlattı.  

Doğum kontrol hapı kullandığı için hamile kalma şansının düşük olduğunu düşünen genç kadın, hastaneye gidip gebeliği öğrendikten 50 dakika sonra doğum yaptı. 


HİÇBİR BELİRTİ GÖSTERMEDİ

Hamilelik süreci içerisinde regl olmaya devam ettiğini belirten 23 yaşındaki Hannah Violet, hiçbir belirtinin yaşanmadığını dile getirdi. 34 beden olan Hannah, hamilelikle olabilecek mide bulantısı ya da karın bölgesinde belirgin bir şişkin hissetmediğini anlattı. 

HAMİLELİĞİNİ APANDİST AĞRISI ZANNETTİLER 

Bir sabah uyandığında karnında ve sırtında şiddetli ağrı hisseden 23 yaşındaki kadın, bunun reglden kaynaklanan bir ağrı olduğunu düşündü. Tuvalete giden Violet, midesindeki ağrının tüm vücuduna yayıldığında felç geçirdiğini düşündüğünü anlattı. Anne ve babasına seslenen genç kadının ailesi evlerine ambulans çağırdı. Ambulans içerisinde bulunan sağlık görevlileri, Violet’e ağrılarının sebebinin apandisit olabileceğini söylediler. Genç kadın, hastaneye vardığında ise doğum yapmak üzere olduğu ortaya çıktı. Hamile olduğu ortaya çıkan kadın, olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

YENİ BİR HAYATA ADIM ATTI

Violet, TikTok üzerinde paylaştığı gönderisinde ‘Hamile olduğumu öğrendikten 50 dakika sonra doğum yaptım. İki gün hastanede yattıktan sonra bekar bir anne olarak yeni bir hayata adım attım’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal