Üniversite öğrenci Hamit Egemen'den acı haber geldi: Ormanlık alanda intihar ettiği ortaya çıktı!

Üniversite öğrencisi olan Hamit Egemen'in cansız bedenine ulaşıldı. İTÜ öğrencisi Hamit Egemen kaldığı yurttan çıkış yaparak ormanlık alana gittikten sonra av tüfeğiyle intihar etti.

07.04.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:50) Üniversite öğrenci Hamit Egemen'den acı haber geldi: Ormanlık alanda intihar ettiği ortaya çıktı!

20 yaşında olan, İTÜ makine mühendisliği bölümü okuyan Hamit Egemen 6 gündür kayıptı. Ailesinin başvuru yaptığı Müge Anlı programında, yapılan aramalar sonucunda maalesef cansız bedenine ulaşılarak, ailesi ve sevdiklerini üzen haber gelmiş oldu.

Ne olmuştu?

Vefat eden Egemen'in ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı. Söz konusu çağrı üzerine ekipler genci bulmak için çalışma yürüttü. Egemen'in 13.36 saatinde yurda giriş yaptığı, saat 14.00 sularında ise yurttan çıktığı ve yurdun hemen yakınındaki Belgrad Ormanı'na girdiği fark edildi.

Bunun üzerine; Egemen'in kaldığı yurdun çevresinde bulunan ormanda arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda yurdun yakınındaki ormanda Egemen'in cansız bedeni bulundu.

Müge Anlı ise bugünkü programda talihsiz gencin av tüfeği ile intihar ettiğini belirtti. Egemen'in namluyu çenesine dayayıp tetiğe bastığı tespit edildi.

Hamit Egemen

Hamit Egemen kimdir? Hamit Egemen'i kim öldürdü?

20 yaşındaki İTÜ öğrencisi Hamit Egemen'den 6 gündür haber alınamıyordu. Hamit Egemen'in ailesi evlatlarından haber alamayınca ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'na başvuruda bulunarak katıldı. Müge Anlı güzel haber alabilmek için başlattığı çalışmalarda , kısa bir süre sonra Hamit Egemene cansız bedenine ulaşmış oldu.

Araştırmalara kaldığı yurt kameralarından inceleme yaparak başladılar. Hamit Egemenin yurda girdikten, kısa bir süre sonra sırt çantasıyla kaldığı yerin yakınındaki ormanlık alana hızlıca gittiği görülmektedir. AFAD ve Polislerimizin yaptığı arama çalışmaları sonrasında cansız bedenine ulaşılmış oldu. Hamit Egemen nasıl öldü ?neden öldü? Katil kim, ortaya daha çıkmamıştır.

Hamit Egemenin ölüm sebebinin ortaya çıkması için bulunan alandan ceset alınıp, Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Hayatının en güzel yaşlarında olan gencin ölüm haberi herkesi üzerken, okuldan gelen bilgiyle çok başarılı bir öğrenci olduğunu ,gelecekte yaşasaydı güzel yerlere geleceği de konuşuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal