Unhinged – Dengesiz film konusu ve oyuncuları

Unhinged – Dengesiz filmi vizyona girecek olan filmlerden biri. Fragmanı yayınlandığı günden beri merak edilen filmin vizyona giriş tarihi merak ediliyor.

22.06.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-17:40) Unhinged – Dengesiz film konusu ve oyuncuları

Sinema severler bu haber sizler için. Film çıkmadan önce tanıtımı yapılan haberler gündemde oldukça yer aldı. Film severler için güzel bir film önerisi. Unhinged – Dengesiz filmi için film oyuncuları, filmin konusu, filmin ne tür olduğunu sizler için haberimizde derledik. Detaylar haberimizde!

Unhinged – Dengesiz Filmi ne zaman vizyona girecek
 2 Ekim 2020

Filmin Türü : Gerilim, Aksiyon

Filmin Yönetmeni : Derrick Borte

Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Anne Leighton, Jimmi Simpson

Filmin Konusu : 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalarda gösterime giren film aksiyon ve gerilim türünde bir yapım olup 1 saat 30 dakika süreye sahiptir.

Rachel kendi halinde bir çalışandır. Her zaman olduğu gibi o günden işe gitmek için evden ayrılır. İşe gitmek için yola çıktığında trafikte biriyle tartışmaya başlar. Hem işine geç kalır hemde başına bela alır. Trafikte tartıştığı Crowe çevresi tarafından dışlanmış yoksayılmış varlığı ile yokluğu belli olmayan bir karakterdir. Fakat Rachl ile tartıştıktan sonra hırslanır ve harekete geçer. Rachel ve ailesine ders vermek için planlar yapar.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal