Human Capital film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de merak edilen filmlerin konusu ve detayları ile ilgili. Son zamanlarda merak edilen filmlerden biri de Human Capital filminin konusu ve oyuncuları oldu. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

22.06.2022-02:24 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-02:24) Human Capital film konusu ve oyuncuları

Film severler bir filmi izlemeden önce internet üzerinden filmin konusu, türü ve oyuncuları ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda en çok araştırılan filmlerden biri de Human Capital filmi oldu. Peki Human Capital filminin konusu nedir? Human Capital filminin oyuncuları kimler? Human Capital filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Human Capital filmi

Human Capital filmi polisiye türünde 10 Eylül 2019 tarihinde yayınlanan Netflix orijinal yapımlarından biridir. Filmin yapımcılığını ve senaryosunu Stephen Amidon ve Oren Moverman; yönetmenliğini ise Marc Meyer üstlenmiştir. Human Capital filmi 1 saat 38 dakikadır ve IMDb puanı 6.1'dir.

Human Capital Filmi Konusu ve Oyuncuları

Human Capital filmi konusu

Human Capital filminde biri çok zengin ve gösterişli bir hayat diğeri ise yokluk içinde olan iki ailenin bir kaza sonucu hayatlarının birbirleriyle birleşmesi sonucu hayatlarının hiç tahmin etmedikleri şekilde değişmesi ve başlarına gelen olaylar konu edilmektedir.

Human Capital filmi oyuncuları

Human Capital filminde Liev Schreiber Drew Hagel karakterini, Nick Yiakoumatos Manning Twin karakterini, Alex Wolff Ian Warfiel karakterini, Alex Yiakoumatos Manning Twin karakterini, Marisa Tomei Carrie Manning karakterini, Maxwell Whittington Cooper Brendon karakterini, Peter Sarsgaard Quint Manning karakterini, Fred Hechinger Jamie Manning karakterini, Mayısa Hawke Shannon Hagel karakterini, Aasif Mandvi Godeep karakterini, Betty Gabriel Ronnie Hagel karakterini ve Paul Sparks Jon karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal