Umut Meraş'ın Menajeri Oyuncusuyla Napoli'nin İlgilendiğini Açıkladı!

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Umut Meraş'ın menajeri vermiş olduğu röportajda İtalyan devinin oyuncusuyla ilgilendiğini açıkladı.

02.12.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-11:07) Umut Meraş'ın Menajeri Oyuncusuyla Napoli'nin İlgilendiğini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın sezon başındaki transfer döneminin son günlerinde Fransız ekibi Le Havre'den kadrosuna kattığı Milli futbolcu Umut Meraş ile ilgili transfer iddiaları her geçen gün artıyor.

Umut Meraş'ın menajeri Kemal Can Tekin, oyuncusuyla İtalyan devi Napoli'nin ilgilendiğini açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekerek transfer iddialarına yeni bir yön verdi.

UMUT MERAŞ'IN MENAKERİNDEN AÇIKLAMA

Beşiktaşlı yıldız Umut Meraş'ın menajeri Kemal Can Tekin, oyuncusunun transfer iddiaları ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kesin bir şey söylemek zor. Eğer bir resmi teklif gelirse, her şey kulüpler arasındaki görüşmelere bağlı olur. Ancak Umut Meraş'a karşı bir ilgi olduğunu doğrulayabilirim. Avrupa kulüplerinin ilgisi var. Zaten Umut Meraş'ın saha içi istatistikleri de her şeyi açıklıyor. Sol kanattaki istatistikleri. Ancak Umut Meraş'ın önceliği Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçirmek. Ama dediğim gibi resmi gelişmeler olursa detaylı bir şekilde konuşabiliriz. Le Havre sonrasında Avrupa'dan birçok kulüp Umut'u istedi. Fakat Beşiktaş'ın projesi ve teklifi daha yakın hissettirdi. Umut Meraş'ı gerçekten güçlü bir şekilde istediler. Şu anda baktığımızda doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Umut Meraş, Beşiktaş ile zaferler kazanmak istiyor. Ama dediğim gibi futbol bu ve teklifler gelirse neler olacağını görürüz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal