Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Trabzonspor Açıklaması

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

02.12.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-09:12) Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Trabzonspor Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor'da karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

ADANA EKİBİ 3 MAÇTIR YENİLMİYOR

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'de 3 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalarken bu periyotta Hatayspor ve Altay karşılaşmalarında galip gelen Adana dekibi son olarak oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında ise sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

BORDO MAVİLİLER YENİLGİYİ UNUTTU

Trabzonspor ise bu sezon ligde henüz yenilgi yüzü görmezken, her geçen hafta sergilediği performans ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

VİNCENZO MONTELLA'DAN AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ

Türkiye Kupası'nda iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Az oynayan futbolcularımız da güvenilebilir olduklarını bize gösterdiler. Kolay gibi gözüküyordu ama kolay bir maç değildi. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Atmosferimiz çok iyiydi. En deneyimliden en gencine kadar herkes kendini geliştirmeyi hedefliyor.

TRABZON'DA KENDİ FUTBOLUMUZU OYNAYACAĞIZ

Trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşma bizi çok motive eden bir maç. Ligin en iyi takımına karşı oynayacağız. Son 5 maçta 5 galibiyet aldılar. Çok iyi bir hazırlığımız olacak. Biz orada cesaretli bir şekilde kendi futbolumuzu sonuç odaklı olarak oynayacağız. Kolay bir maç olmayacak ama biz oraya hazırlanıp gideceğiz. Çok güzel bir 90 dakika olacağını biliyoruz. Bizi motive eden bir maç olacak. Biz herkese karşı oynayabileceğimizi de gösterdik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal