NBA Yıldızı LeBron James'in Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

NBA'de Los Angeles Lakers formasını terleten LeBron James,'in Koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

01.12.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-17:35) NBA Yıldızı LeBron James'in Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

NBA'de Los Angeles Lakers formasını terleten LeBron James, Koronavirüs testinin pozitıf çıkması nedeniyle bir süre parkelerden uzak kalacak. Amerikan basınındaki haberlere göre bu sabah Sacramento Kings deplasmanında oynanacak maç öncesi standart Koronavirüs testi pozitif çıkan basketbolcuya bir test daha yapıldı ve bu sefer negatif sonuç alındı. Üçüncü ve son kez bir test daha yapılan basketbolcunun bu testi de pozitif çıkınca LeBron James, NBA'in Koronavirüs 19 protokellerine dahil olarak maça alınmadı.

LEBRON JAMES AŞILI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Özel bir uçak tutan LeBron James, karantina koşulları ile beraber Los Angeles'a, evine döndü. LeBron James'in Los Angeles Lakers'tan takım arkadaşı Anthony Davis, Sacramento Kings maçının ardından sonra yaptığı açıklamalarda James ile telefonla konuştuğunu ve basketbolcunun şu anda asemptomatik olduğunu aktardı.
NBA kuralları gereği Koronaviris testi pozitif çıkan ve bir baseketbolcuyu en az 10 gün karantinada kalmak zoruda ya da 48 saat içerisinde iki adet negatif test sonucu sunma zorunluluğu bulunuyor.
Eylül ayında pandemi ve aşı konuları hakkında konuşan NBA yıldızı LeBron James, kendisinin ve ailesinin tam aşılı olduğunu açıklamıştı. 36 yaşındaki yıldız basketbolcu bu sezon 25.8 sayı 5.2 ribaund ve 6.8 asist ortalamalı ile mücadele veriyor. NBA yıldızı LeBron James'den gelen koronavirüs haberi öncelikle Amerika'da olmak üzere spor dünyasında büyük ses getirdi. NBA yıldızının durumu büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal