Ümit Özat'tan Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çeken Paylaşım!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan emekli futbolcu ve şuanda teknik adamlık görevinde bulunan Ümit Özat'tan, Fenerbahçe hakkında dikkat çeken açıklama geldi.

01.12.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-17:05) Ümit Özat'tan Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çeken Paylaşım!

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından birisi olan ve şimdilere futbol hayatına teknik adam olarak devam eden Ümit Özat son olarak Fenerbahçe'nin, Göztepe ile berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Ümit Özat'ın yaptığı açıklama futbol gündemine oturdu. Ümit Özat'ın Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşım başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere diğer takımların taraftarları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ÜMİT ÖZAT'TAN SES GETİREN FENERBAHÇE PAYLAŞIMI

Süper Lig'in 14. haftası geride kalırken Fenerbahçe'nin son olarak oynadığı maçta İzmir ekibi Göztepe ile 1-1 berabere kalması büyük dikkat çekti. Fenerbahçe'nin, Göztepe ile berabere kalması ve etkisiz oyunu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük tepkilere neden oldu. Fenerbahçe ile tepki gösteren isimlerden birisi de Fenerbahçe'de önemli başarılar elde etmiş emekli futbolcu Ümit Özat'tı. Ümit Özat, Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maçın ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 'Adamların kurucusu hedefimiz yurt dışındaki takımları yenmek diyor, bizimkiler de hedefi Galatasaray'ı yenmek olarak koymuş.' şeklinde ifadelere yer verdi.

ÜMİT ÖZAT'IN FENERBAHÇE PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Fenerbahçe'nin emekli futbolcusu ve şuanda teknik adam olarak kariyerine devam eden Ümit Özat'ın, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşım başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere taraftarların yoğun dikkatini çekti. Ümit Özat'a yaptığı paylaşımdan dolayı bazı tarafatarlardan tepki gelirken bazı taraftarlardan destek geldi. Özat'ın yaptığı paylaşım bu anlamda sosyal medyanın gündemine girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal