Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Kerem Aktürkoğlu Müjdesi!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde çok kritik açıklamalarda bulundu.

01.12.2021-16:35 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-16:35) Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Kerem Aktürkoğlu Müjdesi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine kadrosunu güçlendirecek hamleler yapmayı planlıyor.

BAŞKAN BURAK ELMAS'TAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Spor Toto Süper Lig'de başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde basın mensuplarına transfer hamleleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

GEDSON FERNANDES TRANSFERİ...

Transferde ilgilendiğimiz oyunculardan biri de Gedson Fernandes. Daha transfer dönemi açılmadı. Benfica kulübü bizim ilgimizi biliyor. Fernandes'in de bize ilgisi aşikar. Listemizde başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Transferin büyük bölümünü yaptık. Gerekli takviyeleri de yapacağız.

DOĞRU YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Sene başından beri transferde hem doğru yatırımlar yapıyoruz hem de genç oyuncularla başarı kazanabilecek bir takım kurduk. Bu kolay bir şey değil. Ciddi anlamda risk almak gerekiyor.

DEĞERİNİ BULAN OYUNCULARIMIZLA AYRILABİLİRİZ

Bazı oyuncularımız çok hızlı uyum gösterdi. Aynı seviyede uyum göstermemiş olanlar olabilir ama onlar da sağlayacak. Orada son derece gönlüm rahat. Hocamız da memnun. Doğru oyuncu grubunu transfer ettiğimizi düşünüyoruz. Değerini bulan her futbolcumuzla, kendi de isterse, yollarımızı ayırıp yerine aynı prensipler dahilinde yeni oyuncular alma konusunda hocamızla mutabıkız.

KEREM AKTÜRKOĞLU MÜJDESİ

Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini uzatmak için prensip anlaşmasına vardık. Sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak. Sözleşmede çıkış maddesi bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal