NBA Yıldızı Stephen Curry'den Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Golden State Warriors'un süperstarı Steph Curry, 2020 yılında Orlando'daki bubble'ı izlemenin son iki yılda moralini bozan en çok şey olduğunu ifade etti.

01.12.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-16:23) NBA Yıldızı Stephen Curry'den Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Golden State Warriors'un yıldızı Steph Curry, 2020 yılında Orlando'daki bubble'ı izlemenin, son iki senede morlini en çok bozan şey olduğunu itiraf etti. Beş yılda üç kez şampiyonluk yaşadıktan sonra Warriors, Kevin Durant'ın takımdan ayrılması ve Klay Thompson'ın büyük sakatlığının ardından performans açısından çok büyük düşüşe geçti. Sonraki iki sene boyunca Golden State Warrios, eski halinde çok uzak bir şekilde plafofflara katılmadı ve Steohen Curry ise karşılaşmaları evden izlemek zorunda kalmıştı. Yaşananlarla ilgili yıldız basketbolcunun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

STEHPEN CURRY'NİN AÇIKLAMALARI DİKKKAT ÇEKTİ

Stephen Curry yaptığı açıklamada, 'Bubble'ı izlemek, son iki yılda moralimi en çok bozan şeydi. Bir yandan dinlenmenin güzel olduğunu düşünsem de, diğer taraftar o sahnede oynayabilmeyi gerçekten özlemiştim. Yedi yıldır ilk kez playyoflara kalamamıştı. Bunun basketbol tecrübem açısından en düşük nokta olduğunu söyleyebilirim, çünkü oyundan çok uzak hissetmiştim. Basketbolu çok severek oynayan biriyim. Her oyuncunun bubble'da kendine özel deneyimlerin olduğunu biliyoruz, fakat şahsen oara rakebet edebilmeyi çok isterdim.' ifadelerine yer verdi.
Stephen Curry son yaptığı açıklamada ise 'Yılın belirli zamanalrında oynamaya alıştığım için, bu durum beni biraz etkiledi. Ligin zirve sahnesi söz konusu olduğundaki genel antılar bir yana, ben daha çok rekabetçi bir açıdan etkilenmiştim. Çünkü ne kadar zevk aldığım aklıma gelmişti.' ifadelerine yer verdi.
'Bubble'ın farklı olduğunu biliyorum, fakat her şeyini bildiğiniz takımları izliyorsunuz. Playofflara ve şampiyonluk kovalamaya hazırlanmanın ne kadar zevkli olduğunu bildiğimiz için, bu durum oldukça zor oluyor. İhtiyacım olan motivasyon da bu. Bu anlamda şu anda içinde bulunduğumuz yolculuğun tadını çıkarıyorum ve işimiz henüz bitmedi' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal