Beşiktaş'ta Bosna Hersekli Yıldız Miralem Pjanic Sakatlandı!

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda yıldız futbolcunun sakatlandığı açıklandı.

01.12.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-15:46) Beşiktaş'ta Bosna Hersekli Yıldız Miralem Pjanic Sakatlandı!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

MİRALEM PJANİC SAKATLANDI

Beşiktaş'ta bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic'in sakatlandığı açıklandı.

TRANSFERİYLE SES GETİRMİŞTİ

Sezon başında transfer döneminin son günlerinde İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılan yıldız futbolcu Miralem Pjanic transferiyle büyük bir ses getirmişti.

BEŞİKTAŞ'TAN PJANİC AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Miralem Pjanic'in sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın bu sabah gerçekleştirdği antrenmanda sol uyluk üst bölgesinde ağrı hissettiği için Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçen futbolcumuz Miralem Pjanic’in uyluk üst kısmında (iliopsoas) tendinit saptanmış olup oyuncumuzın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

PJANİC'İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

31 yaşındaki Boşnak oyuncu Miralem Pjanic, sezon başından bu yana 11 karşılaşmada Beşiktaş forması giyerken bu karşılaşmalarda gol katkısı sağlayamamış ancak 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal