Umut Meraş: 'Terim'in Beni İstemesi Mutluluk Vericiydi'

Futbol hayatını Fransa'da Le Havre ekibinde devam ettiren Umut Meraş, bir Instagram canlı yayınına katılarak soruları cevapladı.

24.04.2020-09:18 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-09:13) Umut Meraş: 'Terim'in Beni İstemesi Mutluluk Vericiydi'
24 yaşındaki yıldız oyuncu, birço takımlar teklifler geldiğini belirtti. Meraş, "Menajer aracılığıyla olsun, Le Guen aracılığıyla olsun bazı şeyler geliyor ama şu an işime odaklanmam gerekiyor. Herkes sağlığına kavuştuktan sonra hedeflerimiz yolunda yürüyeceğiz. Her zaman söylüyorum. Hedefim Premier Lig, Oraya gitmek istiyorum ama elbette Bundesliga, Serie A da olur. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin de ilgisi oldu. Beşiktaş'ın da sezon başı ilgisi olmuştu. Bunlar mutluluk verici şeyler. Ancak ben uzun süre Avrupa'da kalmayı hedefliyorum." dedi.

BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞMIŞTIM AMA...

Sezon başında Beşiktaş ile anlaşma sağlamasına karşılık transferinin olmadığını hatırlatan Umut Meraş, "Ben sezon başında Beşiktaş ile anlaşmıştım. Bursaspor'da başkanlık seçimi oldu ve anlaşma iptal oldu. Fransa'ya gittiğim için hiç pişman değilim. Elbette Beşiktaş ülkenin en büyük kulüplerinden biri. Orada oynamak istediğim için transfer olacaktım. O an anlaşma yapılmıştı. Beşiktaş da benim sempati duyduğum bir takım. Ancak Fransa'ya gittiğim için de hiç 'keşke' demedim. Burada mutluyum." sözlerini söyledi.

TERİM'İN İSTEMESİ MUTLULUK VERİCİYDİ

Umut Meraş, Galatasaray'dan teklif geldiğini belirterek, "Ocak ayında Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in beni istemesi mutluluk vericiydi ancak Fransa'da iyi oynuyordum ve geri dönmek istemedim. Bu yüzden de transfer gerçekleşmedi." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal