Umut Meraş: Avrupa Şampiyonası'nda Ses Getireceğiz

A Milli Takımımızın 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Umut Meraş'tan Milli Takım performansı ve transfer söylentileri ile ilgili çarpıcı açıklamalar.

02.04.2021-12:35 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-12:35) Umut Meraş: Avrupa Şampiyonası'nda Ses Getireceğiz

Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre forması giyen Umut Meraş, bu sezon takımı ile birlikte 25 karşılaşmada forma şansı bulurken 1 gol, 1 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

A Milli Takım forması ile birlikte ise toplamda 12 karşılaşmada forma giyme başarısı gösterirken gol yada asist katkısı sağlayamamıştı.

25 yaşındaki Umut Meraş, Sarıyer alt yapısında yetiştikten sonra TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a bedelsiz olarak transfer olan Umut, 2018-2019 sezonunda ise 525.000 euroluk bonservis ücreti ile birlikte Bursaspor kadrosuna katılmıştı. 2019-2020 sezonunda ise Avrupa'ya açılarak Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre'ye 1.3 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transferini gerçekleştirmişti.

Umut Meraş, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TAKIM OLARAK ÇOK UYUMLUYUZ

İlk iki maçımız Hollanda ve Norveç'e karşı çok zorluydu. Zorlu geçeceğini biliyorduk ama takım olarak iyiydik ve 6 puan aldık. Biz buna inanıyorduk. Son Letonya maçı istediğimiz gibi geçmedi. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Yorgunluk da vardı. Bu bir bahane değil. Şu anda 7 puanımız var, lideriz. Hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde iki tane kazanabileceğimiz maç var. Zaten Hollanda ve Norveç'i yendik; hepsini kazanabiliriz. Takım olarak da çok iyi uyumumuz var. Konsantre olduğumuz sürece başaracağımıza inanıyorum. Dünya Kupası'na da katılacağımızı düşünüyorum.

İTALYA MAÇI ZORLU GEÇECEK

İtalya zor maç olacak. Elimizden gelen mücadeleyi de orada vereceğimizi düşünüyorum. Eğer takım olarak uyumuz içerisinde, saha içerisinde istediklerimizi yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok. Ben arkadaşlarıma inanıyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir arkadaşlık var. Avrupa Şampiyonası'nda ses getireceğimizi düşünüyorum.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal