Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlişkide kıskançlık krizi

Magazin dünyasının konuşulan ilişkilerden birisi olan Umut Evirgen Serenay Sarıkaya ilişkisinde kıskançlık krizinin çıktığı iddia edildi. Krize ise Tuba Büyüküstün’ün neden olduğu ifade ediliyor. Peki Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İşte sorunun yanıtı...

25.04.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:27) Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlişkide kıskançlık krizi

Yaklaşık bir senedir güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile iş adamı Umut Evirgen arasında devam aşkın şu sıralarda sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. Bazı iddialara göre ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün yaptığı paylaşım Serenay Sarıkaya Umut Evirgen ilişkisinde krize neden oldu. Bu iddialar üzerine ‘’ Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?’’ sorusu magazin dünyasının gündemine yerleşti.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

Dün gece Asmalımescit’teki bir mekanda arkadaşlarıyla beraber vakit geçiren Umut Evirgen’in yanında Serenay Sarıkaya’nın olmaması büyük dikkat çekti. Mekandan çıkışında gazetecilerin ‘’"Serenay Sarıkaya ile ayrıldığınız yönünde haberler çıktı. Kıskançlık krizi yaşandı mı?" sorusuna karşılık olarak sadece ‘’Arkadaşlar iyi geceler’’ cevabını vermesi ayrılık iddialarının doğru olduğu şeklinde yorumlandı.

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen

Krizin nedeni Tuba Büyüküstün mü?

Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya’dan önce bir başka ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile sevgili olmuş, 3 yıl süren ilişkinin ardından 2020’de ise yollarını ayırmıştı. Fakat Tuba Büyüküstün’ün geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderi ise kafaları karıştırdı. Büyüküstün’ün 27 Ocak 2019 tarihli paylaşımında şu sözlerin Umut Evirgen Serenay Sarıkaya ilişkisinde krizi yol açtığı ifade ediliyor. İşte o sözler:

Tuba Büyüküstün sözleri

"Sevgilim, nasıl özlemişim oranda, buranda olmayı... Avare dolanmayı böyle. Her sokağında sağa, sola bakınarak hiçbir şey yapmak zorunda olmadan... Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim sevgilim. Seninle vakit geçirmeyi, dikkatimizi dağıtacak hiçbir şey olmadan etrafımızda... Sokaklarında dolaşırken çıkartıyorum üzerimdekileri bir bir... Üşümekten kormadan... Aslında ne çok korkarım üşümekten bilirsin. Üst üste giyinirim kışın, kat kat… Ama bugün hafif yağmurlu soğuğunda, sokaklarında adım attıkça tek tek terk ediyorum katlarımı."

Tuba Büyüküstün daha önce Umut Evirgen ile sevgili olduğu dönemden kalma şarkıları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Konu hakkında taraflardan herhangi bir açıklama yapılmadı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal