Esra Özmen kimdir? Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah şahidi Esra Özmen kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah masasına oturmasıyla birlikte Esra Özmen de magazin gündeminde yerini aldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Esra Özmen’in kim olduğu ve çifte yakınlığı araştırılmaya başlandı. Sayan ve Ökten çiftinin nikah şahitliğini yapan Esra Özmen kimdir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Gibi daha pek çok soruya yanıt aranıyor.

25.04.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:23) Esra Özmen kimdir? Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah şahidi Esra Özmen kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Seda Sayan ve sevgilisi Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin evlilik haberiyle birlikte, nikah töreninde yanında olan isimler de konuşulmaya başlandı. Çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ve nikah şahitleri olan Esra Özmen de magazin gündeminde yerini aldı. Merak edilen kişilerden biri haline gelen Özmen hakkında araştırmalar başladı. Birçok kişi Esra Özmen kimdir? Evli mi? Kaç yaşında? Gibi pek çok soruya yanıt arıyor.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini ise ünlü isimlerden Safiye soyman, Faik Öztürk, Esra Özmen ve Fuat Özdolgun yaptı. Çiftin nikahı kadar şahitleri de magazin gündemine bomba gibi düştü. Nikah töreninde bulunan isimler mercek altına alındı. Şahitlerden biri olan Esra Özmen de araştırma konusu oldu. Peki, Esra Özmen kimdir? İşte yanıtı…

Esra Özmen

Esra Özmen kimdir?

Esra Özmen, 28 Mart 1976 tarihinde İzmir’de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar bölümünde üniversite öğrenimini tamamlayan Özmen, 19 yaşında şarkı söylemeye başladı. Müzik sektöründe yer alan Esra Özmen, televizyonda sunuculuk da yaptı.

Esra Özmen’in eşi ise, Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in nikah töreninde şahitlik yapan diğer bir isim olan Fuat Özdolgun’dur. Özdolgun, 8 Temmuz 1974 tarihinde İzmir’de doğdu. İlköğretim eğitimi sırasında müzikle tanışan Özdolgun, dedesi Kemani Sait Bey’den müzik dersleri aldı. Fuat Özdolgun, daha sonra Mehmet Saim Karadağ’dan nota ve nazariyat dersleri aldı. Yurt içi ve yurt dışında pek çok sanatçı ile çalışma fırsatı bulan Özdolgun, müzik çalışmalarına devam etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal