Umut Candan gözyaşları içinde itiraf etti: Bahar soytarılık yaptıkça...

Nihal ve Bahar Candan kardeşler sosyal medya hesaplarından lüks yaşantıları ve erotik paylaşımlarıyla tanınıyordu. Bu zengin görüntünün ardındaki sebebin örgütün gizli kasası olmaları ortaya çıkan kardeşler haklarında soruşturma açılarak tutuklanmıştı.

24.11.2023-10:04 - (Son Güncelleme: 24.11.2023-17:27)

Nihal ve Bahar Candan kardeşler sosyal medya hesaplarından lüks yaşantıları ve erotik paylaşımlarıyla tanınıyordu. Bu zengin görüntünün ardındaki sebebin örgütün gizli kasası olmaları ortaya çıkan kardeşler haklarında soruşturma açılarak tutuklanmıştı. Anneleri Umut Candan skandal itiraflarda bulundu.

Dilan ve Engin Polat çiftinden sonra sosyal medya fenomenlerine yönelik başlayan geniş kapsamlı operasyonlar sürerken Nihal ve Bahar Candan suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan cezaevine gönderilmişti. Cezaevi yemeklerini beğenmediği ve bu konuda şikayetçi oldukları söylenen Candan kardeşler cezaevi hayatına alışmaya çalışırken anne Umut Candan Show Haber'e çıktı.

bahar candna

Umut Candan gözyaşlarına boğularak kızlarının suçsuz olduğunu ve haram yemediklerini iddia etti.

Candan kardeşlerin annesi "Instagram'da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı, tıklamasalardı. Bahar Candan'ı onlar ortaya çıkardı Bahar gerçek bile değil her şeyi sahte. Soytarılık yaptıklarında tıklamasalardı..." ifadelerini kullandı.

''Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar''

Umut Candan Nihal Candan'ın eşiyle ilgili "Dört dörtlük bir Türk erkeği. Damadımı çok seviyorum" sözlerini kullandı.

Candan kardeşlerin avukatı ise "2 kişilik koğuşta kalıyorlar, televizyon ve buzdolabı da geldi. Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar" diye duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Nihal Candan, elleri kelepçeli şekilde göğe bakarken poz verdiği için magazin gündeminde Sisi lakaplı Seyhan Soylu, ''Nihal, Engin'e mesaj gönderdi. Engin'den hoşlanıyor'' iddialarında bulunmuştu. Bu iddiaları ardından Nihal Candan ve Dilan Polat'ın koğuşta karşılaştığı anlar merak konusu oldu.

bahar candan


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal