Zeynep Bastık kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız ile sevgili mi? Zeynep Bastık hayatı ve kariyeri

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 30. yaş gününün kutlamalarında Ali Can Ayyıldız ile verdiği samimi pozlar ile magazin dünyasının gündemine oturdu. Sosyal medyada Zeynep Bastık ve Ali Can Ayyıldız hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Zeynep Bastık kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız ile sevgili mi? İşte Zeynep Bastık hayatı ve kariyeri…

23.11.2023-16:44 - (Son Güncelleme: 23.11.2023-16:44)

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın Ali Can Ayyıldız ile verdiği samimi pozlar sosyal medyada Gündem oldu. Bir süre önce Urla’da yaşamaya başlayan Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde 30. yaş günü için bir kutlama düzenledi. Evinde roman konseptli bir parti yapan Bastık, sadece yakınlarını çağırdığı kutlamada, Ali Can Ayyıldız ile samimi pozlar verince yeni bir aşk doğuyor iddiaları ortaya çıktı. Bu durum Zeynep Bastık sevgilisi kim,  Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız gibi terimlerin sorgulanmasına sebep oldu. Peki Zeynep Bastık Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız ile sevgili mi? 

Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız ile sevgili mi? 

Kısa bir süre önce Urla'da yaşamaya başlayan Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde 30. yaş doğum gününü kutladı. Evinde roman konseptli parti düzenleyen Bastık sadece yakınlarını çağırdı.

Zeynep Bastık Ali Can Ayyıldız

Doğum gününde Kerimcan Durmaz ile verdiği poz çok konuşulan Zeynep Bastık, bu kez Ali Can Ayyıldız'ın paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Bir Uzak Doğu restoranının sahibi olan Ali Can Ayyıldız, Zeynep Bastık ile çekilmiş fotoğrafını "And with this one" notuyla paylaştı. İkilinin kucak kucağa pozu sosyal medyada gündem oldu.

Zeynep Bastık kimdir?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir.

Zeynep Bastık

2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı. Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu cover'lar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal