Umut Bulut: "Güzel Bir Kulüp Ve Camiaya Geldim"

Süper Lig takımı BtcTurk Yeni Malatyaspor'un flaş transferi Umut Bulut, ekibiyle antrenmanlara başlarken açıklamalarda bulundu.

25.12.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-17:17) Umut Bulut: "Güzel Bir Kulüp Ve Camiaya Geldim"

Yeni Malatyaspor, Süper ligde ilk devrenin son ve 17. hafta maçında konuk olacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıkların devam etti. Düz koşu ve ısınma turuyla start verilen antrenmanda oyuncular daha sonra serbest çalıştı. antrenmana sakat olan Eren Tozlu ile izinli Chebake, Mina ve Acquah dahil olmazken, İstikbal Mobilya Kayserispor'dan transfer olan tecrübeli forvet Umut Bulut yeni ekibiyle antrenmanlara başladı. Antrenman, dar alanda istasyon hareketlerinin sonrasında sona erdi.

Antrenman başlamadan önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Umut Bulut, Yeni Malatyaspor'a dahil olmasında desteği olanlara teşekkür ederek, "Başkanımız Adil Gevrek ve Sergen hocamıza ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel bir kulüp ve camiaya geldim. Hedefleri olan güzel bir camiaya geldim. İnşallah ben de bu seneki hedeflerde, ikinci yarı, bugün tabii ki başladım ama ikinci yarı oynadığım süre içerisinde takıma katkı yapıp, Malatyasporumuzu inşallah özenilen, istenilen yerde olmasında katkıda bulunmak istiyorum. İnşallah muvaffak olurum" dedi.

Deneyimli oyuncu, bir sezonda 34 lig karşılaşması bulunduğunu ve her sezon 30 karşılaşmanın üstünde forma giydiğini söyleyerek, "Oynamadığım maçlarda da cezalı durumdayken oynamadım. Bir de en önemli olay da Sergen hocamızın, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yeteneği, belki birinci olan hocamızdan bahsediyoruz futbolcu olarak. Sahada gerekeni ben göstereceğimi düşünüyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor'un lideki en iyi atak yapan takım olduğunu söyleyen Umut Bulut, "Bunu zaten buraya geldiğim için değil, bundan önce de belliydi zaten oynadığı futbolla, futbolcularıyla. 23 puan, inşallah bu maçı kazanırız, 26 puanla ilk yarıyı bitirirsek ikinci yarıya daha avantajlı, üst sıraları bitirmek için önemli bir galibiyet olacağını düşünüyorum. İnşallah dediğim gibi olur" sözlerini söyledi.

Bir muhabirin 'Galatasaray, Kayserispor ve Malatyaspor'a birlikte 3 sarı-kırmızılı takımda oynadın, bu bir tesadüf mü?' sorusuna ise Umut Bulut, "Tesadüf tabii, nasip kısmet. Her şey nasip kısmet. Bu sene de yine Malatya'ya nasip oldu" şeklinde yanıt verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal