Ümraniye’de maçın önüne geçen pozisyon: Son saniye golü VAR’dan döndü

Süper Lig’de 20. haftanın kapanış maçı Ümraniyespor ile Fenerbahçe arasında oynandı. Karşılaşmanın son dakikalarında golü bulan Ümraniyespor’un golü VAR’a takılırken, pozisyon karşılaşmanın önüne geçti. İşte detaylar...

24.01.2023-09:46 - (Son Güncelleme: 24.01.2023-09:46) Ümraniye’de maçın önüne geçen pozisyon: Son saniye golü VAR’dan döndü

Ligin 20. haftasında Ümraniyespor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle 2-1 galip ayrıldı. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada pek çok pozisyon tartışmalara konu olurken, Fenerbahçe ve Ümraniyespor’un buldukları 2. gol bunların başını çekti.

Umut Nayir golü buldu ama

Karşılaşmanın 90+8. dakikasında, Sarı-lacivertli ekip 2-1 öndeyken Ümraniyespor'dan Umut Nayir attığı golle skora denge gelmişti. Pozisyon sonrası hakemin yanına giden Michy Batshuayi gol öncesi çekildiğini söyledi.

Ümraniyespor Fenerbahçe Batshuayi Faul

VAR uyarısı sonrası maçın hakemi Abdulkadir Bitigen pozisyonu izledi ve gerekli kararı verdi. Golden önce Ümraniyesporlu Tomislav Glumac'ın Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'ye faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Ümraniyespor Fenerbahçe Batshuayi Faul-1

Ümraniyespor’dan sert tepki

Bu karar sonrası Ümraniyespor heyeti karara tepki çıktı o sırada Abdulkadir Bitigen'e sert bir şekilde itiraz eden Onur Atasayar ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal