Ümitcan Uygun Tutuklandı

Uyuşturucu madde kullanırken kaydedilen görüntüsü sosyal medya üzerinden paylaşılan ve bu çerçevede yakalanan Ümitcan Uygun, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

11.01.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-15:17) Ümitcan Uygun Tutuklandı

Ankara'da Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin kendisi ile ilgili soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un, 2 kadınla beraber uyuşturucu madde kullandığı an ile ilgili görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlileri, Ümitcan Uygun ile yanındaki 2 kadından T.K.'yı Etimesgut ilçesinde gözaltına almıştı. Aynı zamanda, Ümitcan Uygun'un kaçmasına yardım ettiği  iddiasıyla babası Durak Uygun da emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.

''OĞLUM ÇALIŞMIYOR VE GELİRİ YOK''

Baba Durak Uygun'un karakolda verdiği ifadesinde, oğlu Ümitcan Uygun'un çalışmadığını ve kazancı olmadığını, uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığını bilmediğini belirtti.

YAKALANDI

Son olarak, uyuşturucu madde kullanmak ve kullanılmasını açık ve net bir şekilde özendirmek suçundan kabahatinden Ümitcan Uygun'un gönderildiği adliyede hakimlikçe tutuklandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal