Ümit Özat'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İle İlgili Çok Sert Açıklamalar!

Eski Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili katıldığı bir programda söylediği sözler çok büyük tepki topladı. Ümit Özat'ın Başkan Ali Koç hakkında yapmış olduğu benzetme sosyal medyada gündem yarattı.

24.10.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-14:36) Ümit Özat'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İle İlgili Çok Sert Açıklamalar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalar ve genel olarak başkanlık performansı ile ilgili eski Fenerbahçeli Ümit Özat'tan çok sert eleştiriler geldi.

ÜMİT ÖZAT'TAN FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ İLE İLGİLİ...

Eski Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat'ın Başkan Ali Koç ile ilgili yapmış olduğu 'çocuk' benzetmesi özellike sosyal medyada büyük bir tepki topladı.

Ümit Özat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE BAŞKANI OLDUĞU İÇİN UTANIYORUM

Fenerbahçe'nin başında öyle bir zat var ki gerçekten Fenerbahçe'nin böyle bir başkanı olduğu için utanıyorum. Bir gün önce söylediğini ertesi gün "U" dönüşüyle değil, resmen "O" dönüşüyle değiştiren bir Fenerbahçe Başkanı var.

ÇOCUK GİBİ BİR KULÜBÜ YÖNETİYORSUN

Bir gün top toplayıcıları eleştiriyorsun, bir gün MHK'yi eleştiriyorsun, bir gün TFF'yi eleştiriyorsun, bir gün VAR'ı eleştiriyorsun. Hiç dönüp aynaya kendine baktın mı? Çocuk gibi bir kulübü yönetiyorsun, çocuk gibisin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal