Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan İstifa Açıklaması!

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, son dakikalarda 1 puanı kazandıkları Giresunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Taraftarların istifa çağrılarına çok sert yanıt verdi.

24.10.2021-14:24 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-14:24) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan İstifa Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Giresunspor, Gaziantep'e deplasmanda konuk olmuştu. Son zamanlarda sergilediği performans ile büyük bir tepki toplayan Gaziantep Futbol Kulubü'nde Giresunspor'a karşı puan son dakikalarda yeşil beyazlıların kendi kalesine attığı gol ile kurtarıldı.

EROL BULUT'TAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Gaziantep taraftarlarının istifa çağrısında bulunduğu Teknik Direktör Erol Bulut, Giresunspor beraberliğinin ardından düzenlediği basın toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Giresunspor maçının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FUTBOLCULARIM SON 2 HAFTADIR...

Bugün maçın 90 dakikasına baktığımız zaman, iyi oynamayan bir takım vardı. Bunu çok net söyleyebilirim. Gerçekçi olmak lazım. İstediğimizi sahaya yansıtamadık. Tabii ki bunun sorumlusu benim. Sonuçta takımı kuran, sahaya süren benim. Futbolcuların son 2 haftadır bu performansla oynaması kabul edilemez. Mücadele, istek, arzu... Maalesef son 2 haftadır bunu göremiyorum.

TARAFTARLARIN İSTİFA ÇAĞRISI İLE İLGİLİ OLARAK

Taraftar kendi gözünde onu görebilir, ben fazla kulak asmıyorum. Ben işime en iyi şekilde devam etmeye çalışıyorum. Geldiğimden beri neleri değiştirmeye çalıştığımı herkes iyi biliyor. Öyle birkaç taraftarın çağrısıyla hareket edeceğim düşünülemez. Ekibimle birlikte bu takım için en iyisini vermeye çalışacağım. Futbolcuların bana karşı olduğunu düşünmüyorum. Sadece içimizde ufak tefek sıkıntıların olduğunu düşünüyorum, onu da önümüzdeki hafta çözeceğimizi zannediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal