Galatasaray'dan Beşiktaş Derbisi İçin Futbolcularına Dev Prim!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde sarı kırmızılılarda Başkan Burak Elmas futbolcularına verilecek olan çılgın primi açıkladı.

24.10.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-13:49) Galatasaray'dan Beşiktaş Derbisi İçin Futbolcularına Dev Prim!

Geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ederek grubunda liderliğini sürdüren Galatasaray, gözünü bu hafta Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Beşiktaş derbisine çevirdi.

MOSKOVA GALİBİYETİNDEN DAHA YÜKSEK PRİM VERİLECEK!

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşması için futbolcularına galibiyet primi olarak toplamda 2.5 milyon lira veren Galatasaray yönetimi bu kez primi yükselterek futbolcularını derbiye motive etmek istiyor.

BAŞKAN BURAK ELMAS'TAN TAM 4 MİLYONLUK PRİM

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi için futbolcularına galibiyet halinde tam 4 milyon lira prim verileceğini açıkladı.

FATİH TERİM SON ANTRENMANI TARAFTARLARA AÇACAK

Ayrıca Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in almış olduğu karar doğrultusunda Galatasaray'ın Beşiktaş derbisinin hazırlıklarının sürdürüldüğü son antrenmanı basına ve taraftarlara açık bir şekilde Galatasaray Nef Stadyumu'nda yapılacak.

ANTRENMAN STADYUMDA YAPILACAK

Galatasaray'da kombine sahibi taraftarlar antrenmanı ücretsiz bir şekilde izleyebilecek olurken, kombinesi olmayan taraftarlar ise 19.05 TL'lik bilet alarak Beşiktaş derbisi öncesi düzenlenen son antrenmanı izleyebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal