Kasımpaşa Teknik Direktör Cihat Arslan İle Yollarını Ayırdı!

Spor Toto Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı. Ligin köklü ekiplerinden Kasımpaşa yaşanan ayrılığı resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

24.10.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-13:59) Kasımpaşa Teknik Direktör Cihat Arslan İle Yollarını Ayırdı!

Kasımpaşa Spor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından flaş bir karar ile Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdı.

KASIMPAŞA'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kasımpaşa Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ; 

' Teknik direktörümüz Cihat Arslan ile karşılıklı olarak yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Cihat Arslan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verildi.

CİHAT ARSLAN'IN KASIMPAŞA PERFORMANSI

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile bu sezon toplamda 9 karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Cihat Arslan,  takımın başında çıktığı 9 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alırken, tam tamına 6 mağlubiyet yaşadı. Tecrübeli teknik adam Kasımpaşa ile 2 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. 

KASIMPAŞA'DA BU SEZON YAŞANAN 2. AYRILIK!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sezona Teknik Direktör Şenol Can yönetiminde başlayan Kasımpaşa Spor Kulübü, beklenmedik bir şekilde ilk haftada Şenol Can ile yollarını ayırmıştı.

Ardından teknik direktörlük koltuğu için Cihat Arslan ile anlaşma sağlayan Kasımpaşa Spor Kulübü'nde Cihat Arslan dönemi pek uzun sürmedi.

EN BÜYÜK ADAY TAMER TUNA

Kasımpaşa Spor Kulübü'nde yaşanan ayrılığın ardından teknik direktörlük koltuğu için en büyük adayın ise Tamer Tuna olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal