07.10.2021-16:41 (Son Güncelleme:07.10.2021-16:56)


1

Son olarak Ankaraspor'u çalıştıran ve toplamda 35 gün görevde kalan tecrübeli teknik adam Ümit Özat, TFF 1. Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Teknik direktörlüğe vermiş olduğu aranın ardından tekrar geri dönen Ümit Özat'ın yeni takımı herkesi şaşırttı.



2

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, geçtiğimiz günlerde ligde arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörü Serkan Özbalta ile yollarını ayırmıştı.



3

Teknik direktör Serkan Özbalta'nın istifasını kabul eden yönetim, takımın arka arkaya 5 mağlubiyet alması nedeniyle hızlıca yeni teknik direktör konusunda karar vererek ligdeki kötü gidişatı durdurmak istiyor.



4

Manisa FK yönetimi ilk olarak teknik direktör Yalçın Koşukavak ile görüşme sağlamış ancak tecrübeli teknik adamı bir türlü ikna edememişti.



5

Ümit Özat ile TFF 1. Lig ekibi Manisa FK arasında gerçekleştirilen görüşmeler oldukça olumlu yönde ilerlerken taraflar arasındaki anlaşmada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.



6

Tecrübeli teknik adam Ümit Özat'ın Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde istediği transfer sayısını yönetime ilettiği öğrenilirken taraflar arasındaki anlaşmanın kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR