Ümit Davala, Galatasaray'ın Barcelona deplasmanında aldığı beraberlik hakkında konuştu!

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Ümit Davala, Barcelona karşısında alınan beraberlik sonrasında konuştu.

11.03.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-12:56)

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu karşılaşmasında İspanya'da Barcelona'nın konuğu olan temsilcimiz Galatasaray, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Cimbom rövanşı bekliyor

Avrupa'da adını bir üst tura yazdırabilmek adına tur umutlarını İstanbul'da oynayacağı karşılaşmaya bırakmayı başaran Galatasaray, rövanş karşılaşmasını büyük bir heyecanla bekliyor.


Ümit Davala'dan çarpıcı açıklamalar

Eski Galatasaraylı futbolcu ve yardımcı antrenör olan Ümit Davala, sarı kırmızılıların Barcelona karşısında aldığı beraberliğin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İstanbul'da her şey olur. Galatasaray, Ali Sami Yen'de kimleri kimleri yendi. Galatasaray, Avrupa'da bir şalteri kapatıp başka bir şalteri açıyor. Herkes mükemmel oynadı. İyi mücadele etti. Gerektiği zaman kanatlar kapandı, gerektiği zaman merkez. Oynayan da, giren de, çıkan da mükemmele yakın bir oyun çıkardı. UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Camp Nou'da çok iyi iş çıkardı. Inaki Pena bu yüzden var. Az kurtarış yaptı ama bunun için var. Etkili kurtarışlar yaptı. Kalecinin formda olması Galatasaray için çok önemli. Galatasaray takım halinde çok iyi savunma yaptı. Nerede ihtiyaç olursa orada yardım, destek vardı. Domenec Torrent, maça çok iyi hazırlanmış. Xavi hafif bir küçümsemiş. Bu başlarda gözüktü. Kendi sahasında, seyircisinde baskılı başlaması lazım. Galatasaray iyi karşı koydu. 1-0 bile kazanabilirdi Galatasaray. 0-0 Galatasaray adına büyük bir avantaj. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal