24.03.2022-17:21 (Son Güncelleme:24.03.2022-17:52)


1

Dursun Zehir'in telefonunun kaybolduktan 4 gün sonra Ankara'da sinyal vermesinin ardından Müge Anlı, torun K.Z.ye "Ankara'da bir tanıdığın var mı?" sorusunu sormuştu.



2

O andan sonra kayıp dosyas çözülmeye başladı



3

Torun K.Z.in yapılan HTS incelemesinden sonra Ankara'da yaşayan E.G. ve Y.Ş. isimlerine ulaşıldı. Daha sonra üç ayrı ilde operasyon başlatıldı. Kerim Zehir'in telefon kayıtlarında görüştüğü ortaya çıkan Y.Ş.Rize'de, E.G. Artvin'de ve torun K.Z. İstanbul'da gözaltına alındı.



4

Yaşanan sıcak gelişmelerin detaylarını canlı yayında aktaran Müge Anlı, şüphelilerin birbirini suçladığını anlattı. Cinayetin itirafçısı olan Y.Ş., ifade işlemeleri sırasında; Dursun Zehir'in güvenlik kamerasına takıldığı son yerin yakınındaki bir parkta oturduklarını, Dursun Zehir'in yanlarına geldiğini, E.G.nin o esnada kendisini arayan kişiye "paketi aldım" dediğini söyledi.



5

Sonrasında birlikte sahildeki kayalıklara gittiklerini ve orada E.G.'nin Dursun Zehir'in kafasına taşla vurarak öldürdüğünü ve torun K.Z.'de dikkat çektiği Kız Kalesi sahiline beraber gömdüklerini aktardı.



6

Cinayet itirafını Müge Anlı ekibinden öğrenen K.Z. ise önce şüphelileri tanımadığını ileri sürse de şüphelileri tanıdığını söylemek zorunda kaldı. Şüphelilerden Y.Ş.'yi internet kafeden; E.G. ise kumardan tanıdığını aktardı. Dedesinin öldürüldüğünü öğrendikten sonra internet kafeye gidip oyun oynamak isteyen K.B., İstanbul'da kaldığı otelde gözaltına alındı.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr