Ulaş Ünal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal neden gündemde, tutuklandı mı? Ulaş Ünal hayatı ve biyografisi

Sıfır Bir dizisi oyuncularından Ulaş Ünal, geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanmış sonra serbest bırakılmıştı. Fakat Ünal, bu kez de yasaklı madde ticareti sebebiyle tutuklandı. Peki Ulaş Ünal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal neden gündemde? Ulaş Ünal hayatı ve biyografisi detayları haberimizde…

18.11.2023-17:33 - (Son Güncelleme: 18.11.2023-17:33)

Sıfır Bir ve Kıyma gibi dizilerle akıllarda yer edinen Ulaş Ünal, geçtiğimiz aylarda Adana’da bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanmış ve sonrasında serbest bırakılmıştı. Ulaş bu kez İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklandı. Bu gelişme sonrasında Ulaş Ünal Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal neden gündemde, tutuklandı mı? gibi sorular gündemde yer edindi.

Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal tutuklandı mı?

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek için torbacı olarak bilinen satıcılara yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde, dijital dizi/film izleme platformunda yayımlanan Sıfır Bir ve Kıyma dizileriyle tanınan Ulaş Ünal ve yanında bulunan Semih Ç. ile Süleyman Ö.’yü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde üzerlerinde uyuşturucu ile yakaladı. Şüphelileri üst aramalarında satışa hazır halde 2 pakette 1.1 gram bonzai ve 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Ulaş Ünal

Narkotik ekipleri başka bir mahalleden de uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendiren İbrahim El S.’nin üzerinde 6 paket halinde toplam 15.68 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza ile yakaladı.

Oyuncu Ulaş Ünal ve diğer kişiler gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Ulaş Ünal kimdir?

Ulaş Ünal "Sıfır Bir" ve "Kıyma" gibi dizilerle tanınanıyor. Kıyma dizisinde Yiğit karakterini canlandıran Ulaş Ünal Adana'da doğdu.

Adana'da yaşamaya devam eden Ünal, geçen aylarda Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanmış, kısa süre önce serbest bırakılmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal