Ukrayna’da korkunç tecavüz iddiaları! 'Gündüz köpeği öldürdüler, gece geri geldiler...'

Rusya - Ukrayna savaşında tam 37 günü geride bırakmaktayız.Savaşta en çok etkilenen kişiler kadınlar ve çocuklar olmuş durumda. Sosyal medya haberlerinde yer verilen iddialar arasında Ukrayna'da korkunç tecavüz iddialarının olduğu! Haberimizin devamında sizler için olan biten son durumu toparlamış bulunmaktayız.

01.04.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-21:50) Ukrayna’da korkunç tecavüz iddiaları! 'Gündüz köpeği öldürdüler, gece geri geldiler...'

Bir tane olan Dünya'mızda keşke Savaşlar hiç yaşanmasa.22.yüzyılda olmamıza rağmen, 37 gündür böyle birşey'in yaşanması gerçekten çok üzücü ve hayal kırıklığına sebep.Sosyal medyada yayınlanan görseller ve paylaşılan her yazı ukraynada ki kayıplar son derece toplumuzu üzmüş durumda. 

ukrayna savcısı

Ukrayna'da olan o korkunç iddia peki doğrumu ? 

Savaş zamanlarında en çok etkilenen çoğunluk kadın ve çocuklar olmuştur her zaman.Savaşında uygulaması gereken kuralları vardır.Ama Rus - Ukrayna arasındaki savaşta ukrayna'dan gelen bilgiler sosyal medyada gündeme oturmuş durumdadır.Rus askerleri tarafından ukrayna'lılara uygulanan kötü muamelenin yanı sıra ,ilk kezde tecavüz konusu'da yer almaktadır.Bu konunun üzerine soruşturma açılacağı söz konusu oldu. Kan donduran bu haberde Rus askeri tarafından öldürülen adamın,karısı olduğu kadına defalarca tecavüzde bulunulduğu öğrenildi.4 yaşında oğlu olan Natalya yaşadığı korku karşısında hiç bir şey yapamamış.Çocuğu yan odada ağlarken,bir yanda kocasının cesediyle bir yandan ise tecaviz eden rus askeriyle cebelleşip durmuş. Natalya' nın bu yaşadıklarından sonra Ukrayna Baş savcısı olaya el koyup soruşturma açtırmış. Ve bu yaşanan olay ilk resmi tecavüz soruşturulmasınada kayıt edilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal