Ukrayna'da Azeri iş insanı halka ücretsiz ekmek ve yiyecek dağıttı! 'Türk her yerde Türk'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’ya yönelik başlattığı askeri harekat sekizinci gününe girdi. Ukrayna'nın Karadeniz kıyısında bulunan liman kenti Odessa siren sesleri duyulmaya devam ederken Azeri iş insanı Şamil Guliyev, halka ücretsiz ekmek ve yiyecek yardımında bulundu. Hayırsever iş insanının bu hareketi ‘Türk her yerde Türk’tür şeklinde yorumlandı.

03.03.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-15:35) Ukrayna'da Azeri iş insanı halka ücretsiz ekmek ve yiyecek dağıttı! 'Türk her yerde Türk'

Rusya saldırısı altındaki Ukrayna halkının acil ihtiyaçlarının karşılanması için Türk vatandaşlar elinden gelen yardımı yapıyor. 

Türk her yerde Türk

Odessa'da ‘Evening Bakü’ restoranının sahibi Azeri iş insanı Şamil Guliyev, Ukrayna halkına ücretsiz ekmek ve yiyecek dağıtımı düzenledi. Sosyal medyada paylaşılan hayırsever iş insanının bu hareketi ‘Türk her yerde Türk’tür’ şeklinde yorumlandı. 

ukrayna yardım malzemeleri

Savaşın ilk başladığı günlerde Ankara’da yaşayan vatandaşlar, Ukrayna Büyükelçiliğine insani yardım malzemesi getirdi. Bu yardım üzerine Ukrayna Büyükelçiliği ise sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yaptı. 

Paylaşımda, ‘Ey Türk insanı, inanılmazsın! Sadece birkaç saat içinde sıradan vatandaşlar Büyükelçiliğimize ciddi miktarda insani yardım getirdiler. Dost kara günde belli. Bugün Mevlana’nın 'aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir' sözleri ayrı anlam taşıyor’ denildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal