Ukrayna'da Asker Röportaj Yaparken Bomba Atıldı: O Anlar İse Kameraya Yansıdı!

Rusya'nın Ukrayna'daki ayrılıkçı “cumhuriyetler'in bağımsızlığını tanımasının ardından gerginlik daha da artarken, Lugansk kentinin Schastia kasabası yakınlarındaki elektrik santrali vuruldu. Santralden dumanlar yükseldiği görüldü.

23.02.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-13:52)

Rusya - Ukrayna arasındaki kriz hız kesmeden devam ederken yeni bir gelişme meydana geldi. Ukrayna askeri röportaj yaptığı esnada düşen bomba, dünya gündemine oturdu.

DÜŞEN BOMBA PANİĞE SEBEP OLDU

Ukrayna askeriyle röportaj esnasında düşen bomba, gazeteciler arasında kısa süreli paniğe neden oldu. O anlar Anadolu Ajansı kamerasına bakın nasıl yansıdı.  


İŞGALCİ ORDULAR ÜLKEMİZE GİRMEYE BAŞLADI

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar Rusya'nın artık savaşmak için işgalci ordularını Ukrayna'ya doğru yönlendirdiğini dile getirdi ve dünyaya çağrı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arabuluculuğunu da desteklediklerini belirtti. 

Ukrayna büyükelçisi Bodnar, 'Savaş ihtimali hala var, Batı'nın yaptırımlarını memnuniyetle karşılıyoruz. En güzel cevap Ukrayna'nın NATO'ya kabülü ile verilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arabuluculuk teklifini destekliyoruz" dedi. Diğer taraftan, Rusya destekli ayrılıkçılar tarafından yönetilen iki bölgeye henüz herhangi bir Rus askerinin gönderilip gönderilmediği belli değil.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal