Ukrayna Lideri Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkürlü paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenskiy görüştü. Görüşmede Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi ile beraber son gelişmeler ele alındı. Ukrayna Lideri Zelenskiy Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile Erdoğan'a teşekkür etti.

26.02.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-17:40) Ukrayna Lideri Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkürlü paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü. Görüşmede son durum ele alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Zelenskiy görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek "Ukrayna halkı verilen desteği asla unutmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüşmede, Ukraynanın daha fazla zarar görmemesini teminen bir an evvel ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Zelensky Twitter Paylaşımı

Ukrayna asla unutmayacak

Konuşmanın ardından Ukrayna Lideri Zelenskiy Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.

Ukrayna Lideri Zelenskiy Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: "Cumhurbaşkanı arkadaşım Erdoğan ve Türk halkına güçlü destekleri için teşekkür ederim. Rusya’nın savaş gemilerinin Karadeniz'e geçişinin yasaklanması ve Ukrayna için önemli askeri destek son derece önemlidir. Ukrayna asla unutmayacak." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal