Ukrayna Belgorod’u vurdu ortalık karıştı: Putin intikam yemini etti

Ukrayna, Rusya’nın sınır kenti Belgorod’a saldırılarını yoğunlaştırdı. Şehirdeki okul ve alışveriş merkezlerini kapatma kararı alan Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıların intikamını alacaklarını ifade etti.

17.03.2024-09:27 - (Son Güncelleme: 17.03.2024-09:27)

Rusya ile Ukrayna savaşının yoğun yaşandığı bölgelerden birisi olan Belgorod kenti, iki ülke arasındaki çarpışmayı bambaşka bir boyuta çıkarabilir. Alınan bilgilere göre Ukrayna ordusu tarafından kente yapılan saldırıların ardından bölgedeki okul ve alışveriş merkezlerinin kapatılmasına karar verildi. Öte yandan Rusya lideri Vladimir Putin, saldırıların intikamının alınacağını ifade etti.

Belgorod’un intikamı alınacak

NTV’de yer alan habere göre; Kente yönelik saldırıların artması üzerine sivillerin günlük yaşamına katılımını kısıtlamaya yönelik kararlar alındı. Şehirdeki eğitim kurumları hafta ortasına kadar kapalı kalacak. Alışveriş merkezlerinin de pazartesi günü kapalı olacağı duyuruldu. Dünkü saldırılarda 2 sivilin öldüğü ve birçok evin hasar gördüğü belirtildi.

Ukrayna Belgorod’u vurdu ortalık karıştı: Putin intikam yemini etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da devam eden seçimler sırasında yaşanan saldırılara misilleme yapacaklarını söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal