Uğurkan Erez’in dükkanı nerede? Doya Doya Moda Uğurkan Erez nereli? Uğurkan Erez kaç yaşında ve evli mi?

Doya Doya Moda programının jürilerinden birisi olacak olan Uğurkan Erez’in hayatı, programın izleyenleri tarafından araştırılıyor. Peki Uğurkan Erez’in dükkanı nerede? Doya Doya Moda Uğurkan Erez nereli? Uğurkan Erez kaç yaşında ve evli mi? İşte Uğurkan Erez hakkında merak edilenler...

18.07.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-11:11)

TV8 ekranlarında yeni sezonuna başlayacak olan Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden birisi de Uğurkan Erez olacak. Moda programlarında daha önce de yer alan ve söylemleriyle gündemi meşgul eden Uğurkan Erez’in hayatı, programın izleyenleri tarafından araştırılıyor. Peki Uğurkan Erez’in dükkanı nerede? Doya Doya Moda Uğurkan Erez nereli? Uğurkan Erez kaç yaşında ve evli mi?

Uğurkan Erez kimdir, nereli?

Uğurkan Erez, 1954 yılında Kırklareli’nde doğdu. Eğitimini Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Erez, pek çok ünlü mankenin yetişmesinde emek sarf etmiştir. Oyunculuk ve modellik ajansına sahip olan Uğurkan Erez'in bu konudaki faaliyetleri devam ediyor. 

Uğurkan Erez

Daha önce  Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim, Stil Avcıları gibi moda programlarında yer alan Uğurkan Erez, Türkiye’nin en iyi kareografı olarak da biliniyor. 

Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonların kareograflıklarını yapan Erez, şu sıralarda Doya  Doya Moda programının jüri üyelerinden birisidir.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal