04.04.2022-11:36 (Son Güncelleme:10.05.2022-16:01)


1

Uğur Meleke, Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlıların golcüsü Michy Batshuayi ile ilgili olarak yaptığı Guiza benzetmesiyle herkesi şaşkına çevirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.



3

Mücadele dozu yüksek, heyecan dolu karşılaşmada Trabzonspor'un 1-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş skoru dengeledi ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.



4

Beşiktaş'ta haftalardır eleştiri oklarının hedefinde olan Michy Batshuayi, Trabzonspor karşısında da gol fırsatlarından yararlanamadı ve bir de penaltı kaçırdı.



5

Hürriyet Gazetesi'nde karşılaşma ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Uğur Meleke, Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi'yi eski Fenerbahçeli golcü Daniel Guiza'ya benzetti. Uğur Meleke, yaptığı açıklamalarda ;



6

Uğur Meleke : Beşiktaş’ın Belçikalı santrforu Michy Batshuayi’nin kariyerine saygı duyuyorum ama Süper Lig’de bugüne kadar gösterdiği performans bana maalesef Daniel Güiza’yı anımsatıyor.



7

Uğur Meleke : Güiza’nın da Süper Lig istatistikleri hiç fena değildi, ama o kadar çok basit gol kaçırırdı ki, hep büyük bir özgüven sorunu varmış hissiyatı verirdi izleyenlere.



8

Uğur Meleke : Sanki Tanrı, Güiza’yı kaçıranlar için Batshuayi’yi göndermiş gibi Süper Lig’e!

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR