04.04.2022-10:44 (Son Güncelleme:04.04.2022-11:20)


1

Lider Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbinin yankıları sürmeye devam ediyor.



2

90 dakika heyecanın hiç dinmediği karşılaşmada Fırtına, Beşiktaş ile berabere kaldı. Karşılaşmaya ise pek çok damga vuran pozisyon oldu.



3

Belçikalı yıldız Michy Batsuayi'nin kaçırdığı penaltı ve siyah beyazlıların Kanadalı yıldızı Cyle Larin'in, Trabzonsporlu Siopis'e attığı tokat derbiye damga vuran anlardı. Maçın ardından ünlü yorumcu Güntekin Onay'ın açıklamaları büyük ses getirdi.



4

Ünlü yorumcu Güntekin Onay dev derbinin ardından yaptığı açıklamada, 'Siyah beyazlılar adına sahanın en iyi iki 2 ismi olan Ghezzal ve rosier işbirliği ile Fransız futbolcu beraberlik sayısını getirdi. Momentum tekrar Beşiktaş’a dönmüşken Will Smith’e özenen Larin’in affedilmeyecek hareketi yüzünden 1 kişi eksik kalan siyah beyazlı ekip beraberliğe razı olmak durumunda kaldı.'



5

Cyle Larin'in ile Siopis arasında yaşanan olaylar derbiye damga vurmuş durumda.



6

Oynanan derbide Siopis bir pozisyonda Larin'in formasını arkadan çekti.



7

Bu duruma sinirlenen Cyle Larin, Siopis'in yüzüne tokat vurdu.



8

Bu olay herkesi hayrete düşürdü ve yaşanılanlar kısa süre önce Oscar ödüllerinde ünlü aktör Will Smith'in, sunucuya attığı tokadı akıllara getirdi. Bu anlamda yaşanılan olay özellikle sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR