Uğur Dündar’ın kızı olduğu iddia edilen Dilara Gülatan canlı yayında gerçekleri anlattı

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan, Müge Anlı’ nın canlı yayınına katıldı. İşte detaylar…

18.04.2024-12:26 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-14:56) Uğur Dündar’ın kızı olduğu iddia edilen Dilara Gülatan canlı yayında gerçekleri anlattı

Türkiye geçtiğimiz aylarda Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu’nun iddiaları ile çalkalandı. Biyolojik babası Akpınar’a babalık davası açan Nebioğlu, ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın nüfusuna geçti. Tam olay soğumaya yüz tutmuşken Duygu Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan’ın Uğur Dündar’ın kızı olduğunu iddia etti ve Dündar’a dava açıldı. 

“Annem bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi”

Uğur Dündar'ın yaptırdığı DNA testinin sonucunda Dilara Gülatan'ın kızı olmadığı ortaya çıkmıştı. Ancak Müge Anlı'nın bugün ki canlı yayınına katılan Dilara Gülatan, annesi Suphiye hanımın kendisine babasının Uğur Dündar olduğunu söylediğini ifade etti. Dilara, "Annem bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi. DNA testi sonucunu kabul etmiyorum. Davamız devam ediyor."

Dilara Gülatan Uğur Dündar

"Dilara Gülatan'ın babası başka bir ünlü sanatçı"

Müge Anlı'nın programına telefon ile bağlanan bir seyirci, kızların annesi Suphiye Orancı'nın eski bir arkadaşı olduğunu söyledi. Zeynep hanım, Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara Gülatan'ın babasının başka bir ünlü sanatçı olduğunu ifade etti. 

Yayına bağlanan ve önemli açıklamalarda bulunan Zeynep hanım, aynı zamanda Suphiye Onarcı'nın için 'çalışan kadın' ifadesini kullandı. Bunun üzerine Metin Akpınar'ın kızı olan Duygu Nebioğlu açıklamalara tepki gösterdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal