Ufuk Çizgisi – Horizon Line film konusu ve oyuncuları

Netflix platformunun orijinal içeriklerinden Ufuk Çizgisi – Horizon Line gerilim ve macera türündeki yapımları sevenlerin son zamanlarda gözde içeriği oldu. Peki, Netflix Ufuk Çizgisi – Horizon Line filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Netflix Ufuk Çizgisi – Horizon Line film detayları...

12.06.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:37) Ufuk Çizgisi – Horizon Line film konusu ve oyuncuları

Ufuk Çizgisi – Horizon Line filmi 29 Ekim 2020 tarihinde Hollanda'da gösterime giren Netflix platformunun orijinal içeriğidir. Gerilim ve macera kategorisinde giriş yapan yapım yayınlandığı dönemde oldukça ses getirdi. Filmin yönetmenliğini Mikael Marcimain yaparken, yapımcılığı ve senaristliğini ise Josh Campbell ile Matthew Stuecken üstlenmiştir. Toplamda 1 saat 32 dakika süren filmin IMDB puanı ise 5,2'dir.

Netflix Ufuk Çizgisi – Horizon Line filminin konusu nedir?

Yakın dostlarının tropik bir adada yapılacak düğünlerine gitmek isteyen Sara ile Jackson çifti heyecanlan motorlu uçaklarıyla yola çıkarlar. Çift oldukça keyifli bir yolculuk sürerken aslında olacaklardan habersizlerdir. Çünkü yolculukları kısa süre içinde kabusa dönecektir. Uçuş esnasında kalp krizi geçiren pilot ölünce çiftimiz hayatta kalmak için büyük bir mücadele vereceklerdir.

 horizon line film konusu

Ufuk Çizgisi – Horizon Line filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler

Alexander Dreymon – Jackson

Allison Williams – Sara

Keith David – Wyman

Pearl Mackie – Pascale

Amanda Khan – Nadia

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal