Ariana Grande: Excuse Me, I Love You film konusu ve oyuncuları

2019 yılında gösterime giren Ariana Grande: Excuse Me, I Love You isimli filmi tek parça full HD türkçe dublaj izlemek isteyenler aynı zamanda filmin konusu ve oyuncularını da araştırıyor. İşte, Netflix orjinal filmlerinden birisi olan Ariana Grande: Excuse Me, I Love You filmi ile ilgili tüm detaylar..

12.06.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:33) Ariana Grande: Excuse Me, I Love You film konusu ve oyuncuları

Biyografi, müzik ve belgesel türü içeren Ariana Grande: Excuse Me, I Love You isimli film ilk olarak 21 Aralık 2020 yıluında gösterime girmiştir. Gösterime girdiği yıllarda büyük ses getiren filmin yönetmenliğini Story Syndicate ile Paul Dugdale üstlenmiştir. Ariana Grande: Excuse Me, I Love You filminin senaryo yazarlığını ve yapımcılığını Story Syndicate ile birlikte Paul Dugdale yapmıştır. 

Netflix platformunun orjinal yapımı olan ve tek parça full HD türkçe dublaj olarak izlenebilen filmin gösterim süre 1 saat 37 dakikadır. Eleştirmen notları ile birlikte filmin IMDb puanı 6,5'dir.

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You film konusu ve oyuncuları

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You filminin konusu

Grammy ödülü alan sşz yazarı ve şarkıcı Ariana Grande'nin başarı öyküsünün anlatıldığı Ariana Grande: Excuse Me, I Love You filmi, dünya genelinde büyük ses getiren ünlü bir şarkıcının hayatını anlatıyor. 2019 yılında bir turneye çıkan ve turneden yaşadıklarının sinemaya aktarıldığı senaryoda Ariana Grande’nin hayranları mest ettiği performans işlenmiştir. Belgesel tadında bir fil olan Ariana Grande: Excuse Me, I Love You filminde sadece sahne performanslarının işlenmemiş olduğu sahne arkasında da yaşaman olayları da ele alıyor.

Ariana Grande'nin sahne öncesi prova görüntüleri ve turne yolcuğunda ki yol maceraları da filmde izleyicilerle buluşturuluyor.

Excuse Me, I Love You filmin oyuncuları

Ariana Grande

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal