Kağıttan Hayatlar film konusu ve oyuncuları

Film severler film seçimi yapmadan önce izleyecekleri içeriğin konusuna göz atıyor. Biz de film arayan ve öneri isteyen okurlarımız için bu haberimizde Kağıttan Hayatlar filminin konusundan ve oyuncularından bahsettik.

12.06.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:31) Kağıttan Hayatlar film konusu ve oyuncuları

Kağıttan Hayatlar filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Film seçiminde kişiler genellikle ilk olarak film kadrosuna ve konusuna bakıyorlar. Biz de bu haberimizde Kağıttan Hayatlar filminin konusundan, oyuncularından ve IMDb puanından bahsettik.

Kağıttan Hayatlar filmine genel bakış

15 Mart 2021 yılında Türkiye'de gösterime giren bu film Netflix'in orijinal içeriğidir. Filmin ana teması dramadır. İlk yayınlandığı zamanlar oldukça geniş bir kitlenin beğenisini toplayan film hala ilgi ile izlenmektedir. Filmin yönetmenliğini Can Ulkay üstlenirken, yapımcılığını yapan ve senaryosunu yazan ise Ercan Mehmet Erdem'dir. Filmin başrolünde ise Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı gibi isimler yer almaktadır. 1 saat 46 dakika olan filmin IMDb puanı ise 6.5'dir.

kağıttan hayatlar

Kağıttan Hayatlar filminin konusu

Mehmet, sokaklarda kağıt toplayarak geçimini sağlayan bir gençtir. Hayatı boyunca onun yanında olmuş ve ona yol göstermiş manevi bir babası vardır. Tahsin baba... Mehmet'in oldukça sıradan bir hayatı varken bir gün karşısına küçük bir çocuk çıkar. 8 yaşındaki Ali Mehmet'in hayatına birden giriverir. Mehmet, bu küçük çocuğun ailesini bulup ona yardımcı olmak için elinden geleni yaparken aralarında bir bağ oluşur.

Kağıttan Hayatlar oyuncuları

Çağatay Ulusoy

Emir Ali Doğrul

Ersin Arıcı

Turgay Tanülkü

Selen Öztürk

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal