Castle Freak film konusu ve oyuncuları

Koronavirüs salgınının gölgesinde vizyona giren filmlerden birisi olan Castle Freak filmi, Netflix’te yayınlanmaya başladı. Filmi henüz izlememiş olanlar ise Castle Freak film konusu ve oyuncularını internet üzerinden araştırmayı sürdürüyor. Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

12.06.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:29) Castle Freak film konusu ve oyuncuları

Korku türü filmler kategorisinde 2020 yılına damgasını vuran filmlerden birisi olan Castle Freak filmi, Netflix platformunda izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. 4 Aralık 2020 tarihinde yayınlanmaya başlanan Castle Freak filminin yönetmenliğini Tate Steinsiek yaparken, yapımcılık ve senaristlik görevlerini Kathy Charles üstlenmiştir. Film severler ise Castle Freak film konusu ve oyuncularını internet üzerinden araştırmaya devam ediyor.

Castle Freak filmi konusu nedir?

Genç bir kadın olan Rebecca, geçirdiği trafik kazasının ardından kalıcı olarak kör olur. Bu sırada Rebecca, uzun süredir kayıp olan annesin vefat haberini alır. Bir grup arkadaşıyla birlikte malikaneye seyahat eden Rebecca, burada bilmediği geçmişi ve ardında bıraktığı annesiyle yeniden bağlantı kurma fırsatı olacağını umar. Ancak çok geçmeden gizemli olaylar meydana gelir ve Rebecca’nın arkadaşları ardı ardına ölmeye başlar. Genç kadın, çok geçmeden ailesinin gizemli geçmişinin sırrını çözmek zorundadır.

Castle Freak filmi

Castle Freak filmi oyuncuları kimlerdir?

IMDb’den 4,3 puan alan Castle Freak filmi oyuncuları şu isimlerden oluşuyor:

Omar Shariff Brunson Jr.

Clair Catherine

Chris Galust

Jake Horowitz

Klodian Hoxha

Genti Kame

Klodjana Keco

Kika Magalhães


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal