UFO coin nedir? UFO Gaming coin projesi ve yol haritası

Son zamanlarda dünya genelinin büyük ilgisiyle karşılaşan Metaverse projelerine blok zincirleri de dahil olmaya başlamıştır. Bu blok zincirlerine bir yenisi de UFO Gaming projesi eklenmiştir. Yeni bir girişim örneği olan UFO Gaming coin projesi gezegenlere karşı ilgi duyan çok sayıda kişi tarafından beğenilmiştir. Peki, galaksi severlerin ilgi alanına giren UFO coin nedir? İşte, UFO Gaming coin projesi ve yol haritası

17.04.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-12:35) UFO coin nedir? UFO Gaming coin projesi ve yol haritası

UFO coin nedir?

Farklı gezegenlerle birlikte gezegenler arası teması hedef alarak geliştirilen projede kullanıcılar oyunda bir araya gelerek sanal topluluk oluştururlar. Blok zincirleri içinde yer alan bir oyun platformu olan UFO Gaming platformunda ise UFO Coin para birimi kullanılır. Kapalı olan döngünün içinde kullanılan $UFO kripto para birimi Dark Metaverse evreni içine dahil olan kullanıcılar tarafından kullanılır.

UFO Gaming coin Projesi

UFO Gaming oyun projesi içinde kullanıcılar NFT ürünlerini satın alırlar ve farklı ticaret yapabilirler. Yapılan bu ticaretler kapsamında ise projenin ana para birimi olan $UFO Coin kullanılır. Geliştirilen Metaverse sistemi içerisinde oyun severlerin beğenisine sunulan ilk oyun ise en çok bilinen Süper Galaktik oyunudur. RGP tarzına yakın bir oyun olarak geliştirilen Süper Galaktik oyununda karakterleri oluşturabilmek ve görevleri tamamlayabilmek için $UFO Coinler kullanılır.

UFO coin nedir

UFO Gaming coin geleceği ve yol haritası

Şimdiki teknolojinin çok hızlı ilerlemesi beraberinde Meta evreni ve blok zinciri teknolojileri ni de getirir. Bu iki sistem üstüne kurulan UFO Gaming projesi ise Dark Metaverse dünyasına adım atmak isteyen kullanıcılar için $UFO Coin stake etmesi gerekiyor. Bu duruma istinaden şayet oyun ilerleyen zamanlarda daha popüler bir hale gelmeye başlarsa sınırlı arz nedenlerinden dolayı sistemde kullanılan kripto para birimi $UFO’nun da artış göstermesi bekleniyor.

Günümüz piyasasında UFO Gaming projesinin dolaşımda olan 25 katrilyon tokeni vardır. Daha yukarısı beklenmeyen tokenlerin piyasa değeri ise 830 milyon dolar civarındadır.

UFO coin nedir

UFO Token Nasıl Alınır?

$UFO Token satın almak isteyen kullanıcılar, swap borsasına üye olarak token takasıyla birlikte UFO token elde edebilirler. Kullanıcılar isterlerse UFO token listeleyen Gate.io ve MEXC Global gibi borsalara giriş yaparak oradan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal