Üçüncü Gün film konusu nedir? Üçüncü Gün ne zaman vizyona girecek? Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'i buluşturan 'Üçüncü Gün' filminin çekimleri başladı!

Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'in hayranlarını heyecanlandıran Üçüncü Gün filmiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 21 Temmuz'da sete çıkan ekipten ilk paylaşımlar gelince, filmin ne zaman vizyona gireceği merak edildi? Peki, Üçüncü Gün film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Üçüncü Gün ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

27.07.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:22) Üçüncü Gün film konusu nedir? Üçüncü Gün ne zaman vizyona girecek? Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'i buluşturan 'Üçüncü Gün' filminin çekimleri başladı!

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan'ın oturduğu, senaristliğini Ece Yosmaoğlu'nun yaptığı Üçüncü Gün filmi Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'i biraraya getirdi. İki oyuncunun da hayranlarını sevindiren film 21 Temmuz'da ilk sete çıktı.

Üçüncü Gün filminin konusu nedir?

Filmde sosyal medyadan tanışan Elya ile Semih karakterlerinin komik aşk hikayesi seyirciye aktarılacak. Romantik komedi konseptinde çekilecek Üçüncü Gün filminin çekimleri İstanbul'da başladı.

Üçüncü Gün filmi ne zaman vizyona girecek?

Çekimleri yeni başlayan filmin vizyon tarihi henüz belli değil. 2023 yılında kesin vizyonda olması beklenen filmin 14 Şubat 2023 tarihine yetiştirilmeye çalışıldığı söyleniyor.

 üçüncü gün filmi

Üçüncü Gün oyuncuları

- Yağmur Tanrısevsin (Elya)

- Berk Atan (Semih)

- Derya Alabora

- Nursel Köse

- Zuhal Yalçın

- Nurseli İdiz

- Efe Tunçer

- Ecem Karavus

- Ceren Taşçı

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal